O altă lebădă rănită, salvată de pompieri în Oradea

Vineri, 17  iunie a.c., pompierii orădeni au desfășurat o nouă misiune de salvare a unei lebede rănite, o operațiune similară fiind executată în urmă cu o zi, în zona Podului Sfântul Ladislau din municipiu.

Astăzi, în jurul orei 11.55, un orădean a apelat numărul telefonului fix al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” (0259/411212), sesizând faptul că un prieten de-al său, aflat la cumpărături la un supermarket situat pe strada Calea Borșului din Oradea, a observat o lebădă rănită, în spatele magazinului respectiv.

Pentru salvarea păsării, au fost mobilizați pompierii Detașamentului 2 Oradea, care, ajunși la locul intervenției, au constatat că lebăda rănită era prinsă între blocurile de piatră de pe malul Crișului Repede, fiind în imposibilitatea de a zbura sau a se mișca.

Pompierii militari au scos-o cu grijă dintre blocurile de piatră și au predat-o pentru îngrijiri de specialitate, unui reprezentant al Direcției Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, sosit ulterior la fața locului.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri