O bihoreancă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, pe DN 79. E în stare gravă la spital

foto arhiva

Luni, 26 iulie a.c., la ora 16.30, pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Gepiu, o femeie de 69 de ani, din localitatea Sânmartin, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă, a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare și a acroșat un cap de pod.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

“Băiatul femeii, Pásztai Zoltan a lansat luni seara un apel la donare de sânge, femeia fiind internată în stare gravă la Județean. Cei care doresc să o ajute pe Elisabeta o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, specificând numele ei. Fiul femeii îi roagă pe cei care doresc să ajute să se prezinte la Centrul de Transfuzii”, potrivit bihon.ro.

Alte știri