O bihoreanca se lupta sa ajunga in finala concursului „Vedeta populara” de la TVR

Cei 9 semifinalişti ai competiţiei talentelor din folclorul românesc sunt gata de start. Duminică, într-o ediţie de 3 ore, la Vedeta populară vor fi alesi finalistii emisiunii-concurs, a anuntat TVR.

Ioana Urs, o tanara din Oradea (economist şi manager de transport la o firmă din oras), fosta eleva a regretatei Florica Ungur, este una dintre concurentele care spera sa obtina mult ravnitul trofeu. De altfel, oradeanca este obisnuita cu premiile, avand in palmares  locul I la Festivalul cantecului si dansului popular Mamaia , la Festivalul “Mariana Draghicescu”  sau la concursul “Mostenitorii”.

În semifinala Vedeta populară, toţi concurenţii vor trece prin două probe spectaculoase, menite să scoată la iveală calităţi pe care publicul nu le-a văzut până acum la tinerii interpreţi calificaţi în această etapă. În prima probă, fiecare dintre ei va interpreta cântece de petrecere. În cea de a doua, semifinaliştii vor cânta o melodie din folclorul unei minorităţi din România.

Ca în fiecare ediţie a sezonului trei, şi în semifinală iau deciziile la Vedeta populară: Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu, cei cinci juraţi care ne vor face cunoscuţi finaliştii sezonului 3. Urmărim comentariile lor despre evoluţiile pe scenă ale concurenţilor semifinalei Vedeta populară duminică, 16 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

sf: facebook.com/pg/Ioana.Urs.Oficial

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri