O bunicuță salvată de pompieri, pe strada Moldovei din Oradea

Joi, 20 aprilie a.c., pompierii militari bihoreni au salvat o septuagenară aflată într-o situație de urgență, în propriul apartament, situat pe strada Moldovei din municipiul Oradea.

În jurul orei 12.00, o apelantă a numărului unic 112 solicita intervenția pompierilor bihoreni pe strada Moldovei din Oradea, precizând că mama sa, în vârstă de 78 de ani, s-ar fi aflat într-o situație de urgență, întrucât nu putea fi contactată, iar ușa apartamentului, situat la etajul 5, era încuiată pe interior.

Pentru salvarea septuagenarei, la adresa indicată s-au deplasat în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității.

Ajunși la fața locului, pompierii au intrat în apartament cu ajutorul accesoriilor specifice unor astfel de intervenții, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, în imposibilitatea de a se mișca din cauza unor probleme de sănătate. Pompierii militari paramedici i-au acordat vârstnicei, primul ajutor calificat, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri