O campioană olimpică şi un orădean din showbiz, din nou împreună

Sandra Izbaşa, una dintre cele mai titrate campioane pe care le-a dat România, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de un orăadean cunoscut din showbiz. Cei doi formează un cuplu discret.

Sandra şi dansatorul Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dansează printre stele” şi de atunci au început să îşi trăiască povestea de dragostea. Anul trecut, cei doi s-au despărțit. După câteva luni de separare, s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

De Paști, cei doi au fost la munte împreună, acolo unde au sărbătorit și ziua de naștere a dansatorului care a împlinit 31 de ani, conform libertatea.ro.

Foto: stil.acasa.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri