O caravana cu salvatori ii va invata pe bihoreni cum sa acorde primul ajutor

Caravana “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă în Piața Unirii din Oradea și duminică, 2 Septembrie, în orașul Salonta și va fi amplasată vizavi de Primăria Salonta.
Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.
Cursurile oferite vor include de asemenea, prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.
Acesta este al treilea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației.

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD, unde se găsește calendarul deplasărilor până în luna decembrie. În primii doi ani de la lansare, Caravana a parcurs peste 35.000 de kilometri și a ajuns în 77 de localități.

Mai mult de 200 de voluntari, paramedici și formatori ai inspectoratelor pentru situații de urgență au participat activ la instruirea a peste 20.000 de persoane, în cadrul celor aproape 1.000 de sesiuni de instruire.
Numărul total al beneficiarilor direcți și indirecți se ridică la peste 100.000

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri