O casă a fost luată de apele revărsate ale Crișului Pietros. VIDEO

Casa din Cociuba Mică din care in cursul diminetii fusese evacuată o familie formată din 2 adulți și 4 copii a fost luată de apele revărsate ale Crișului Pietros. Momentul in care torentul dislocă locuința și o duce la vale a fost filmat de pompierii bihoreni care incercasera anterior protejarea locuintei prin construirea unui dig.

Conform prognozei meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţul Bihor va continua să plouă abundent şi se vor acumula, în general, 30-45 l/mp .

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare hidrologică pentru fenomene imediate, cod roşu, valabilă în intervalul 18 mai ora 09:55 – 18 mai, ora 16:00, pentru judeţele Bihor şi Cluj.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri