O companie aduce în premieră în România o tehnică ecologică  de curățare, folosind exclusiv apa

RayPath International este compania care a adus in premiera pe piata romaneasca o tehnica ecologica, unica, de curatare fara detergenti, fara chimicale! Doar cu apa!

De aproape 30 de ani compania produce si promoveaza sub marca NanoSilver Technology un sistem inovator de curatenie, bazat pe lavete din microfibra impregnate cu nanoparticule de argint.

Conceptul NanoSilver Technology se sustine pe patru piloni principali: calitate, sanatate, confort si respect pentru mediu.

In mod paradoxal, in cultura occidental a fost cultivata idea ca pentru a ne implini nevoia fireasca de a trai într-un mediu curat si placut avem nevoie de foarte multe substante chimice. De la curatenia curenta a locuintei, biroului, autoturismului, la igiena personala, la spalatul hainelor si pana la lupta profilactica de prevenire a infectiilor fungice, virale si bacteriene, ne este greu sa ne imaginam viata fara chimicale. Scopul acestor substante (solventi, inalbitori, dezinfectanti, odorizanti) este de a elimina murdaria, mirosurile neplacute si microorganismele pe care le consideram daunatoare dar, din pacate, nefiind deloc selective, otravesc mediul inconjurator si, prin acumulare, au un impact dezastruos asupra sanatatii noastre.

Tehnica de curatenie RayPath are in centru microfibra, cu un diametru de 20 de microni si cu o structura similara cu a parului uman, capabila sa antreneze si sa adune particulele de praf, sau murdarie, fara a le transfera de pe o suprafata pe alta. Microfibra este, de asemenea, capabila sa absoarba mirosurile neplacute. Improspatarea lavetelor de microfibra utilizeaza un singur vector: apa. Printr-o clatire abundenta, atat murdaria, precum si moleculele de miros acumulate sunt eliminate, iar ciclul se poate relua la infinit.

Pentru a raspunde si preocuparilor legate de sanatate, prin tehnologia NanoSilver, RayPath a adaugat in structura microfibrei nanoparticulele de argint, metal cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene.

Rezultatele confirmate de mai multe studii independente au aratat ca lavetele de curatare RayPath elimina pana la 99.57% din bacteriile si 97% din virusurile pe care le ating, adica avand aceeasi eficienta cu a dezinfectantilor si inalbitorilor chimici.

Un set RayPath complet de curatenie contine lavete specializate pentru curatarea si intretinerea doar cu apa a tuturor tipurilor de suprafete: parchet, gresie, pereti, tapet, faianta, sticla, oglinzi, obiecte sanitare de bucatarie si baie, hote, figidere plite si cuptoare, mobilier si echipamente pentru casa si birou.

De asemenea, exista lavete pentru curatarea si intretinerea autoturismelor si, nu in ultimul rand, a fost creat un set pentru igiena animalelor de companie. Totul doar cu apa!

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri