O companie globală care oferă soluții inteligente de automatizare în industria auto și-a deschis noul sediu din Oradea

VALIANT TMS este o companie globală care oferă soluții inteligente de automatizare, cu accent pe industria auto. Specializată în sudura și îmbinare, asamblare și testare automatizată, spălătorii industriale de piese și sisteme de asamblare finală, VALIANT TMS și-a început activitatea în Oradea în anul 2010, furnizând servicii de planificare și inginerie pentru liniile de producție de șasiuri auto, având în prezent 85 de angajați.

La ceremonia de inaugurare s-au alăturat parteneri locali din industrie, politică și societatea civilă, alături de invitați internaționali de la sediul central de peste ocean din Windsor, Canada și de la sediul european din Linz, Austria.

Noul sediu, situat în Parcul Industrial II din Oradea, strada Thomas Alva Edison nr. 8, oferă 1.300 mp de birouri și 3.200 mp de hală de producție, permițând o creștere planificată de până la 200 de angajați care acoperă întregul proces, de la planificarea proiectului până la construcția internă și execuția ulterioară a proiectelor cu echipe proprii.

Sediul în valoare de 3 milioane de euro a fost executat la cheie în 5 luni.

Președintele Valiant TMS, domnul Tony Elias, a subliniat importanța noii facilități ca un pilon de baza al companiei, pentru consolidarea și dezvoltarea în continuare a activităților în Europa și în lume, precum și parteneriatul excelent cu ADLO, reprezentată de directorul Alina Silaghi și cu orașul Oradea, reprezentat de primarul Florin Birta.

Conducerea Valiant TMS România prin Gerald Gabauer, Managing Director și Beniamin Caba, General Operations Manager și-au îndreptat cuvintele către partenerii si autoritățile locale și către angajații VALIANT TMS subliniind recunoștința pentru atingerea obiectivelor, dedicarea echipei față de familia VALIANT TMS și colaborarea excelentă de-a lungul ultimilor ani.

Noul sediu românesc al VALIANT TMS și-a pornit activitatea in data de 6 septembrie și reprezintă baza pentru creșterea industrială viitoare a companiei și a regiunii Oradea.              

Alte știri