O creșă și o grădiniță se vor construi în Parcul Industrial I

S-a semnat contractul de finanțare privind construirea unei creșe și a unei grădinițe în Parcul Industrial I. Cererea fusese depusă la ADR Nord -Vest în luna aprilie 2018. Întrucât proiectul a fost admis în urma etapelor de verificare a conformității administrative și a evaluării tehnico-financiare, s-a trecut la întocmirea Proiectului de Hotărâre și aprobarea acestuia în ședința Consiliului Local din luna iulie. Proiectul va fi finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Se va construi un corp nou de clădire, în care vor funcționa o grădiniță și o creșă, având un regim de înaltime P+1, cu 2 clase de creșă și 4 clase de grădiniță, pe o suprafață construită de 1.216,15 mp și o suprafață desfășurată de 2.292,97 mp. Capacitatea va fi de 120 de copii, 40 la creșă și 80 la grădiniță.

Valoarea totală a proiectului este de 6,8 milioane de lei(inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă este de 4,2 milioane de lei(inclusiv TVA). Durata de execuție a lucrărilor este de 23 de luni.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri