O echipă a Băncii Mondiale s-a informat la Oradea despre modernizarea sistemului de termoficare

O echipă a Băncii Mondiale – Sectorul Energie s-a aflat miercuri, 9 mai, la Oradea, pentru a avea o întrevedere cu reprezentanţii municipalităţii despre aspecte legate de sistemul de încălzire centralizată din Oradea şi planurile de modernizare avute în vedere de municipalitate.

Discuţiile de la Oradea au avut loc în cadrul vizitei pe care echipa Băncii Mondiale o efectuează în România, în perioada 7-11 mai 2018, cu scopul de a evalua sistemul de încălzire centralizată din România, cu accent pe aspectele financiare, fiscale şi de reglementare.

„Reprezentanții Băncii Mondiale au dorit să vadă realitățile din Oradea privind sistemul de termoficare. Au ales orașul nostru datorită performanțelor obținute în ultimii ani în reabilitarea sistemului. Am discutat despre ce s-a făcut, se face și este în plan să se facă pentru modernizarea sistemului centralizat de încălzire. Aceștia au apreciat, totodată, eforturile și determinarea pe care orașul Oradea le-a depus, în ultimii ani, pentru a se dezvolta”, a declarat viceprimarul Mircea Mălan.

Distribuie informația
Alte știri