O echipă de orădeni a transformat TOP 1000 cele mai mari companii din România, publicat anual de Ziarul Financiar, într-un instrument interactiv, facil și fiabil

ZF şi Deloitte au lansat vineri, 17 martie, Anuarul Top 1.000 cele mai mari companii din România, ediţia a şasea, companii care reprezintă 46% din cifra de afaceri totală şi 25% din profit. 

Din acest an, topul realizat de Ziarul Financiar a primit și o variantă interactivă, digitală, datorită parteneriatului pe care publicația economică l-a încheiat cu B2I.app SRL (BRIDGE-to-INFORMATION). 

Conform unui articol ZF “Top 1.000 cele mai mari companii din România este de astăzi interactiv, digital, este un instrument care nu doar că vă prezintă cifrele companiilor care generează 50% din businessul românesc, ci vă lasă să le interpretaţi, să le folosiţi, să le citiţi în acea „decodare” care este valoroasă pentru businessul vostru.” Tot ZF menționează “Aveţi o întrebare legată de Top 1.000? În varianta interactivă răspunsul este la un click distanţă.”

Colaborarea orădenilor cu ZF pentru Top 1.000 cele mai mari companii din România reprezintă primul parteneriat major din activitatea B2I.app. 

”Suntem onorați și mândri în același timp să putem susține acest demers printr-un parteneriat concretizat în realizarea variantei interactive a Topului 1.000. Ceea ce oferim este un tool valoros de explorare rapidă și facilă a topurilor, dar și o componentă care agregă și explică atât topul din acest an, cât și evoluția din ultimii 6 ani, fiind o premieră pentru ZF”.

Mai jos puteți urmări prezentarea detaliată a variantei interactive a TOP 1000 cele mai mari companii din România, făcută de Liviu Sav într-o discuție cu Dana Ciriperu, Redactor-șef Adjunct, Ziarul Financiar.

BRIDGE-to-INFORMATION este un SISTEM care oferă SOLUȚII VALIDATE la PROBLEMELE STRINGENTE ale antreprenorilor sub forma rapoartelor interactive personalizate, prin care se preiau și prelucrează date deja colectate, fără introducerea manuală de date suplimentare de către utilizator, B2I.app fiind aplicația on-line în care rapoartele sunt accesate și consultate de către utilizatori. 

B2I.app ajută IMM-urile și antreprenorii prin dezvoltarea propriului sistem de raportare, simplu de înțeles și utilizat, care să le susțină efectiv în atingerea obiectivelor de business”, spune Melinda Morariu, unul din cofondatorii B2I.app SRL (BRIDGE-to-INFORMATION). 

Câteva exemple de rapoarte pot fi consultate pe contul demo al aplicației B2I.app: https://b2i.app/demo

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri