O experiență de vacanță: „Dac sau Roman pentru o zi”

dac

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea, în parteneriat cu Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă din Zalău, organizează în perioada 20-22 iulie 2016 (miercuri-vineri) la Castrul Roman de la Porolissum localitatea Moigrad, judeţul Sălaj, worhsop-ul cu tema: EDUCAŢIA PENTRU PROMOVAREA VALORILOR DE PATRIMONIU CULTURAL-ISTORIC: DAC SAU ROMAN PENTRU O ZI!
Evenimentul se adresează tuturor cadrelor didactice, studenţilor şi elevilor interesaţi să cunoască elemente din istoria veche a României, precum şi stilul de viaţă al dacilor, respectiv al romanilor.
Workshop-ul face parte din Proiectul „Şcoala altfel – campionii!” inclus în Calendarul Activităţilor Educaţionale Regionale şi Interjudeţene, cod CAERI 267. Număr minim de participanţi – 6-8 persoane (fiind o activitate „de vacanţă”, doritorii pot fi însoţiţi de membrii din familie). Termen limită de înscriere şi achitare a taxei de participare – 11 iulie 2016.
Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot obţine de pe blog-ul http://cursuristanadevale.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul „Dac sau Roman pentru o zi”.

Distribuie informația
Alte știri