O femeie a ajuns la spital cu răni grave, după ce mașina în care era pasager s-a izbit de un parapet în afara localității Bicăcel

foto arhiva

Marți, 13 aprilie a.c., la ora 12.58, pe drumul județean 768, în afara localității bihorene Bicăcel, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției și a acroșat cu partea stânga față un parapet de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 55 de ani, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri