O femeie din Marghita a ajuns in arest dupa ce ar fi produs un accident mortal si a plecat fara sa anunte Politia

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Marghita au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor o femeie de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, bănuită de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție.

Aceasta a fost identificată de polițiștii rutieri vineri, 14 octombrie a.c., fiind bănuită că în seara de joi, 13 octombrie a.c., în timp ce conducea un autoturism, ar fi fost implicată într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și ar fi părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției.

Astfel, joi, 13 octombrie a.c., la ora 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112 de o femeie din municipiul Marghita, că l-a găsit pe soțul său, un bărbat de 54 de ani, din Marghita, căzut în afara părții carosabile a străzii Tudor Vladimirescu, pe drumul județean 191/F, la intrarea în Marghita. Echipajul S.M.U.R.D. care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul persoanei respective.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului s-a constatat că victima s-ar fi deplasat pe lângă o bicicletă, pe partea dreaptă a șoselei, dinspre Otomani înspre Marghita și ar fi fost acroșată cu partea dreapta față de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei după producerea accidentului.

Vineri, 14 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri bihoreni au identificat cu operativitate autoturismul implicat în accident în curtea imobilului femeii de 44 de ani, din municipiul Marghita. Aceasta este bănuită că, la 13 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce conducea autoturismul în cauză pe drumul județean 191 F, din direcția Buduslău înspre Marghita, la intrarea în municipiul Marghita ar fi accidentat bărbatul de 54 de ani, iar apoi ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției.

În urma continuării cercetărilor, sâmbătă, 15 octombrie a.c., femeia de 44 de ani, din municipiul Marghita, a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și tot sâmbătă, 15 octombrie a.c., a fost prezentată la Judecătoria Marghita cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuită de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție. Magistrații Judecătoriei Marghita au emis pe numele acesteia un Mandat de Arestare Preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri