O femeie din Oradea, prinsă în flagrant după ce a comercializat 100 comprimate ecstasy

La data de 03.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Măsura a fost dispusă după ce, la data de 02.01.2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, o persoană de sex feminin domiciliată în municipiul Oradea, după ce a comercializat cantitatea de 100 comprimate ecstasy (MDMA), în schimbul sumei de 7000 de lei.

În cursul zilei de 03.01.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a admis propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada Operațiuni Speciale Oradea – Serviciul Flagrante.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri