O femeie din Salonta a fost violată, bătută și amenințată cu moartea de un bihorean de 52 de ani. Agresorul, arestat preventiv

Foto: ilustrativ

La data de 29 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate și administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un bărbat de 52 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, domiciliat fără forme legale în municipiul Salonta, județul Bihor, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și al specialiștilor Serviciului Criminalistic, a rezultat că, la data de 28 iunie a.c., în intervalul orar 00.00 – 03.00, bărbatul ar fi pătruns, prin escaladare și efracție, într-un imobil din municipiul Salonta, județul Bihor, ar fi agresat fizic și ar fi amenințat cu moartea, cu scopul de a întreține relații sexuale, o femeie de 68 de ani, care locuiește în acel imobil, iar apoi ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, prin constrângere.

Fapta a fost sesizată poliției prin S.N.U.A.U. 112, în dimineața zilei de 28 iunie a.c., la ora 08.19, de soțul femeii, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat de îndată cercetările pentru identificarea persoanei care ar fi comis fapta, iar pentru probarea activității infracționale, în dimineața zilei de 29 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului, în cadrul căreia au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 29 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri