O fetiță de doi ani a dispărut fără urmă. Apelul disperat al mamei

Copila, pe nume Dumitrașcu Anna Maria Brianna, este căutată cu disperare de mama ei, după ce tatăl a luat-o și nu vrea să o înapoieze, cu toate că o decizie judecătorească emisă la finele anului trecut îl obligă în acest sens.

Violeta Dumitrașcu, mama fetiței, a lansat un apel public și a dat-o în urmărire la Poliție, după ce a văzut-o ultima dată pe 24 februarie 2022, prin intermediul unei aplicații telefonice. De atunci, nu mai știe nimic de ea, pentru că soțul cu care este în proces de divorț refuză să mai dea măcar un semn de viață. Cei care pot da detalii sau pot ajuta în orice fel la găsirea ei sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe imediat orice unitate de poliție.

„Numele meu este Dumitrașcu Violeta și vreau să publicați dispariția fetiței mele Dumitrașcu Anna Maria Brianna în vârstă de 2 ani și 7 luni. Micuța este alături de tatăl ei care se ascunde de poliție, executorul judecătoresc și de protecția copilului.

De pe data de 28 februarie 2022 nu mai știu nimic de ea. Până atunci o vedeam prin Facetime video, dar tatăl mi-a blocat numărul de telefon și acum și-a închis telefonul de tot că să nu poată fi localizat. Ultima dată când mi-a permis să petrec timp fizic cu fetița a fost pe dată de 5 decembrie în Făgăraș!

Suntem în proces de divorț și s-a stabilit provizoriu locuința fetiței la mine prin ordonanță președințială din data de 16 noiembrie 2021. Am apelat la executorul judecătoresc să punem în aplicare hotărârea judecătorească, dar tatăl nu s-a prezentat pe data de 14 decembrie împreună cu fetița la sediu executorului. S-a decis să i se aplice penalități incepand cu 1 martie 2022 în valoare de 500 de lei pe zi, dar cum nu are venituri în România și nici bunuri nu îl sperie aceste penalități și nu vrea să îmi dea micuța! Are dosar penal la Galați pentru nerespectarea hotărârii judecătoreștiși are calitate de inculpat. Cei de la IPJ Brașov, Serviciul de Investigații Criminale i-au dat în urmărire pe motiv de dispariție pe fetiță și Dumitrașcu Alin.

Fetița apare pe web site-ul Poliției Române la Copii dispăruți.

Sunt o mama foarte îngrijorată care nu știe unde ii e copilul, în ce condiții trăiește, îmi e teamă că tatăl să nu ii pună viața în pericol!

Distribuie informația
Alte știri