O firma americana, producatoare de software, isi deschide birou si la Oradea. Deja au fost recrutati primii angajati

Imprezzio Global, „una dintre cele mai dinamice companii din domeniul IT”, a anunțat deschiderea unui birou la Trade Center Oradea, eveniment care va avea loc, vineri, in prezenta managementului din Statele Unite ale Americii și din România.

Compania a recrutat deja primii angajați în Oradea, care au fost pregatiti în sediul din Cluj-Napoca iar pe termen mediu vrea să recruteze un numar semnificativ de dezvoltatori software, care să formeze o echipă dinamică și inovatoare în Oradea.

”În urma analizei făcute anul trecut, am decis să deschidem al doilea birou în România, localizat la Oradea. Am ales acest oraș datorită faptului că aici găsim specialiști în tehnologie care sunt capabili să inoveze, au capacități tehnice și lingvistice foarte bune, iar cultura muncii este una occidentală”, a declarat Tudor Ciuleanu, managing director al Imprezzio Global.

Grupul Imprezzio a fost fondat în anul 2004, de către antreprenorii Dave Talarico și Kelly Bir, în Spokane, Washington, din Statele Unite ale Americii.

Specialiștii în tehnologie ai acestei companii s-au specializat în producerea de produse software proprii si oferirea de servicii software complexe. Cei mai importanți clienți ai grupului Imprezzio sunt companii care activează în domeniul asigurarilor, parcarilor si telecom. Grupul american este prezent în orașele Spokane și Seattle din statul Washington, Sarasota, Florida, SUA în Toronto, Canada, și în orașele Cluj-Napoca și Oradea din România.

foto: http://imprezzioglobal.com/

Distribuie informația
Alte știri