O firmă din Cluj va avea un responsabil cu fericirea angajaților, job foarte puțin cunoscut în România

După o perioadă atât de îndelungată în care oamenii au lucrat din confortul propriei locuințe, acum este necesar să se readapteze noii realități, să redevină parte a echipei, să redescopere sentimentul de apartenență la o organizație. Iar aceste modificări este nevoie să le aducă satisfacții profesionale și personale, să îi facă fericiți”, a motivat conducerea companiei. 

”Recrutarea, integrarea în echipă, planificarea carierei, managementul performanței, implicarea și recunoașterea meritelor pot beneficia enorm de pe urma unei abordări organizaționale orientate spre fericirea angajaților.

Un om fericit va fi un angajat mai eficient, mai productiv și mai echilibrat. O companie care dorește să aibă succes trebuie să fie mai mult decât un simplu loc de muncă. Oamenii trebuie să fie fericiți că lucrează acolo”, consideră Antonio Patane, fondatorul FSP Global Group, care este și președintele organizației de business Comitetul Internațional din Cluj. 

Rolul CHO va fi să descopere nevoile fiecăruia dintre colegii noștri pentru a înțelege ce îi face fericiți, dar și pentru a le arăta că munca pe care ei o fac contează pentru echipă și pentru companie. FSP este un consorțiu de companii cu sediul central în Cluj-Napoca și cu operațiuni în țări de pe toate continentele, care furnizează servicii relații cu clienții și consultanță în call-centere.  

Distribuie informația
Alte știri