O firmă din Oradea a devenit principalul furnizor de nacele din Transilvania. Cu utilajele Working Platform se construiește fabrica Mercedes și autostrăzi în Ungaria, malluri și centre logistice în România

Zeci de obiective industriale, 15 Malluri și peste 20 de centre logistice, hipermaketuri, supermarketuri și centre de bricolaj. Sunt doar câteva dintre marile construcții ridicate în ultimii ani în Ardeal la care o contribuție decisivă a avut o firmă din Oradea. Working Platform comercializează sau închiriază nacele și platforme autoridicatoare.

„Sunt cele mai performante din această parte de țară „, spune Nagy Zoltán, managerul Working Platform, cel care a înființat societatea într -un moment în care pe piață românească existau relativ puține firme în domeniu. De 10 ani, societatea a tot crescut și s-a extins în Ungaria, acolo unde participă cu utilaje la construcția noii autostrăzi dar și la fabrica Mercedes din Kecskemét. Una dintre nacele e solicitată în mod deosebit de constructorii maghiari pentru că are posibilitatea să fie coborâtă până la minus 7 metri așa că a devenit cel mai bun instrument de muncă la construirea podurilor.

În general, utilajele sunt folosite însă pentru lucrul la înălțime și pot ridica platforme până la 32 de metri fiind recomandate inclusiv la lucrări de renovare a fațadelor blocurilor.

” În străinătate, până și fermierii își culeg fructele cu ajutorul nacelelor iar clădirile se renovează fără a fi instalate schele. De altfel, sistemele de ridicare oferă nenumărate avantaje pentru cei care renovează clădiri : nu rămân ancorarile în zid și nu se pierde timp de lucru cu montarea și demontarea schelelor”, explică Nagy Zoltán.

Cele mai noi utilaje ale Working Platform sunt două nacele fabricate în Italia, într-atât de performanțe încât , parcă sfidează legile fizicii. Conectată prin internet la un server central, o astfel de nacelă oferă pe lângă manevrabilitate și rezistență , o monitorizare permanentă. Astfel, în timp real, se colectează date la distanță despre sarcina de lucru, poziția mașinii sau timpul de funcționare al utilajului. Una dintre nacelele italienilor, pentru că are dimensiuni reduse, permite inclusiv lucrul în spații mici, în interiorul unor clădiri sau chiar pe etajele acestora.

Închirierea utilajelor se face pe zi, pe săptămâna , pe luna sau pot fi cumpărate de firmele de construcții . Working Platform asigură transport și mentenanță în toată țara, 3 mașini de intervenție fiind permanent pregătite să intervină cu piese de schimb acolo unde este cazul. Utilajele sunt simplu de manevrat și oricine poate învăța comenzile în doar câteva minute .

Working Platform are sediul în Oradea, pe strada Uzinelor la numărul 4. Societatea poate fi contactată prin nr. de tel +40.720.623.624 / +40.732.007.153 sau pe email office@workingplatform.ro.

 

 

ADVERTORIAL

Distribuie informația
Alte știri