O firma din Oradea este verificata de DIICOT si ITM in scandalul „The Sun”,  privind jucăriile asamblate de copii

DIICOT face verificări privind aspectele semnalate de publicaţia „The Sun”, care a scris că jucăriile-surpriză din interiorul ouălor Kinder ar fi fost asamblate de membrii unor familii sărace  pe sume derizorii.

Timea Jurj, femeia din Carei despre care tabloidul britanic „The Sun” susţinea că îşi foloseşte copiii minori pentru a asambla ouă Kinder, a negat acuzaţiile şi a declarat că nimic din ce s-a scris nu este adevărat, totul fiind o înscenare. Femeia spune ca ziariştii britanici i-au spus că vor să promoveze ouăle Kinder, pentru că în Anglia sunt foarte scumpe, şi vor să se vadă cum se fac acestea, de la început până la sfârşit, iar femeia a căzut în capcana lor.

Si Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare a declanşat, marţi, o anchetăla doua firme.  Una are sediul social în Satu Mare cu punct de lucru în Tăşnad, iar cealaltă are sediul în Oradea şi punct de lucru în Carei, a anuntat ITM Satu Mare.  Numele salariaţilor, apărute în presă, nu figurează ca angajaţi la niciuna din cele două firme.

Distribuie informația
Alte știri