O gimnastă de 15 ani din România, revelația Cupei Mondiale de la Doha! Video 

Foto: facebook/cosr

Sabrina Voinea, în vârstă de 15 ani, a cucerit medaliile de aur la bârnă și la sol, sâmbătă, în cadrul Cupei Mondiale de la Doha, a anunțat Federația Română de Gimnastică, care spune despre tânăra campioană că este „revelația turneului”.

„Bârnă de aur pentru Sabrina Maneca Voinea la Cupa Mondială de la Doha. Gimnasta de 15 ani antrenata de mama sa, Camellia Voinea şi de Cristian Moldovan a fost notată cu 13.766, cel mai mare punctaj al finalei, și a câștigat prima medalie într-o competiţie de senioare”, anunța Federația Română de Gimnastică, într-o postare pe Facebook.

La câteva ore distanță, proaspăta campioană mondială la bârnă a cucerit aurul mondial și la sol.

„La 15 ani, Sabrina Voinea este revelația Cupei Mondiale de la Doha. Campioana europeană de junioare a dublat aurul la bârnă cu medalia de aur la sol. Cea mai mare dificultate (5.7), al doilea punctaj la execuţie (7.900) şi un total,13.600 cu care a Sabrina a câștigat detașat ultima finala a gimnastelor la cea de-a 15-a ediţie a concursului din Qatar. Argint pentru Chiaki Hatakeda ( Japonia, 12.900), bronz pentru Breanna Scott ( Australia, 12.800)”, spune Federația Română de Gimnastică.

Distribuie informația
Alte știri