O întâlnire de suflet cu Mihaela Noroc, autoarea bestsellerului „Atlasul frumuseții”

Processed with VSCO with p5 preset

Întâlnirea Mihaelei Noroc cu publicul orădean, de marți, 20 noiembrie s-a desfășurat în interiorul librăriei Humanitas, loc unde scriitoarea a vorbit liber despre cartea sa, oferind la finalul discuției răspunsuri la întrebările participanților.

Processed with VSCO with p5 preset

„Atlasul frumuseții”, proiect început cu patru ani în urmă, a avut scopul „de a inspira și pe restul oamenilor în urmarea visului lor”, spune însăși autoarea.

Publicată în patru limbi (română, engleză, germană și japoneză, urmând și chineză) și inspirat din peste 50 de țări vizitate de Mihaela Noroc, bestsellerul conține 500 de portrete ale femeilor alături de poveștile lor de viață.

Processed with VSCO with f2 preset

Pornind din pasiunea pentru fotografiei și iubirea pentru călătorie, munca autoarei a fost dusă la capăt după mai mulți ani de muncă continuă, întâmpinând greutăți precum bariera lingvistică, dar și rezultate care o motivează pe autoare să înceapă un nou proiect, adică o continuare a primei cărți.
Processed with VSCO with p5 preset

După mai multe discuții, Mihaela Noroc a reușit să sublinieze ideea că „frumusețea este în absolut orice”, acesta fiind și principiul după care se ghidează în viață și pe care dorește să i-l transmită și fiicei ei Natalia, venită de curând pe lume, dar și oamenilor care vor să se inspire din munca sa.

Mălina Maria Guler, Jurnalism, An II

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri