O lume magică se deschide pentru copii și nu numai, în Parcul Muntele Basmelor din inima Apusenilor

Foto: https://muntelebasmelor.ro/

Pentru iubitorii de aventură și basme, în special pentru cei mici și familiile lor, se deschid porțile Muntelui Basmelor, în Buscat, situat în inima Munților Apuseni, la 180 de km de Oradea. Mai exact în 13-14 aprilie.

În parcul care se întinde pe o suprafață de 37 de hectare, copiii și părinții vor putea explora un spațiu generos unde se împletește magia poveștilor și a basmelor cu spiritul de aventură.

Copiii vor fi întâmpinați de personaje de basm, precum balauri, cel mai mare dragon din România (5 m înălțime), giganți, yeti (3 m înălțime), șapte dinozauri, unicorni și multe altele, toate pregătite pentru a-i transpune în lumea captivantă a basmelor.

Parcul dispune de ateliere interactive, căsuțe în copaci, tobogane, jocuri pe parcursul unui traseu montan de 2.5 km, toate proiectate special pentru dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Întreg traseul este presărat cu peste 30 de personaje 3D supradimensionate, create în România, de până la 7 m înălțime.

Organizatorii anunță că restaurantul Cota 1600 va fi deschis pe perioada de funcționare a parcului. Parcarea va fi gratuită pentru vizitatori.

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii cu vârsta până la 14 ani. Copiii mai mici de 3 ani au acces gratuit, însă trebuie permanent însoțiți și supravegheați de un adult.

Distribuie informația
Alte știri