O mașină a luat foc în mers, pe o stradă din Aleșd

În cursul dimineții zilei de marți, 12 aprilie a.c., un autoturism a luat foc în mers, pe o stradă din localitatea Aleșd, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

În jurul orei 09.25, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism care rula pe strada 1 Decembrie din Aleșd.

În momentul sesizării incendiului, șoferul a oprit mașina și s-a autoevacuat, încercând ulterior, împreună cu alți participanți la trafic, să stingă flăcările care se manifestau la compartimentul motor, însă fără rezultat.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat operativ, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, care au localizat și lichidat incendiul în circa 10 minute, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul.

În urma producerii evenimentului, au ars materialele combustibile din compartimentul motor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri