O masina de Politie a fost implicata, luni noaptea, intr-un accident pe Magheru

Intersectia dintre Bulevardul Magheru si strada Aleea Strandului, o zona cunoscuta pentru desele accidente produse acolo, se dovedeste, inca o data deosebit de periculoasa. O masina de Politie a fost implicata, luni noaptea, intr-un accident langa Pasajul pietonal.
O femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, în timp ce conducea un autoturism înspre Piața Emanuil Gojdu, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială a Politiei

Potrivit autoritatilor, masina MAI avea în funcțiune mijloacele speciale luminoase și acustice de avertizare și era condusă de către un agent de poliție de 24 de ani, din cadrul I.P.J. Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune
Politia se deplasa la un eveniment sesizat prin 112.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că niciunul din cei doi soferi nu au consumat băuturi alcoolice. În urma accidentului rutier, politistul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

sf: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2063186770625925&set=p.2063186770625925&type=3&theater&ifg=1

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri