O motocicletă Kawasaki, furată din Germania, a fost gasita ieri in Valea lui Mihai

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Valea lui Mihai au depistat o motocicletă marca Kawasaki căutată de autorităţile din Germania, într-o semiremorcă tractată de un autoturism marca Ford, condusă de un cetăţean român.

În data de 28.07.2016, ora 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Norbert R., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculată în România, care tracta o semiremorcă înmatriculată în Germania în care transporta două motociclete marca Kawasaki. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că una dintre motociclete figurează ca fiind furată, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Soferul a declarat că a achiziţionat motocicleta de la un cetăţean din Germania, contra sumei de 700 euro şi nu avea cunoştinţă că aceasta este căutată de autorităţile germane.

Motocicleta, cu o valoare de piaţă de peste 4.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul I.T.P.F Oradea până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Distribuie informația
Alte știri