O mulțime de activități, dar și concerte Irina Rimes, Dorian Popa și Spike, la Festivalul Familiei

Festival de o amploare fără precedent la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului organizează, în perioada 7-8 septembrie, cea de-a treia ediție a Festivalului Familiei, cu zeci de activități pentru copii, delicatese culinare, activități sportive, dar și concerte cu trei dintre cei mai în vogă artiști ai momentului: Irina Rimes, Dorian Popa și Spike.

Timp de două zile, parcarea complexului va găzdui un super parc de distracții, cu bungee jumping, carusel, tir cu arcul și tobogane gonflabile, dar și o zonă de street food (grill-uri, burgeri și hotdog, Raclette cu specialități cu brânzeturi, vafe, porumb fiert, vată pe băț, înghețată, gogoși grecești, nachos, popcorn, kurtos kolacs, langos, ș.a.m.d.).

Cei care vor trece pe la ERA vor putea participa la o multitudine de activități gratuite, precum piesa de teatru „Hainele cele noi ale împăratului” (Comoara cu povești Oradea – Trendart Company), bungee run (sâmbătă, atât copiii cât și adulții), ateliere de creativitate, parada mascotelor cu Prietenii Veseliei, baloane uriașe de săpun, taur rodeo (până în 100 kg), picioroange, prezentare de modă M Models Agency (Fashion Stylist Marius Molan).

Copiii vor fi „prinși” și în activități cu jucării populare (jucării unice din lemn, de dimensiuni mari), pentru dezvoltarea motricității și a abilităților. Concurs de melci, tragerea la țintă cu tunul sau lupte cavalerești, un puzzle uriaș pe tablă – sunt alte câteva din activitățile la care sunt invitați prichindeii. Vor exista și activități sportive diverse, precum zumba cu îndrăgita Giani, fotbal cu CAO Oradea, baschet cu CSM Oradea și tenis de masă. De asemenea, cei mai viteji dintre prichindei se vor putea înscrie la Exatlon, unde își vor măsura forțele în probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție și curajul, iar Kinga Sebestyen, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de aerobic, îi va atrage pe doritori cu Kangoo Jumps (atenție, pentru kangoo jumps, înscrierea se face în prealabil la adresa kapo@kingasebestyen.com).

Si programul artistic va fi unul variat. Pe lângă artiști locali precum Maria Chiș sau Larisa Oneț, pe scenă vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți ai momentului: sâmbătă, de la ora 18, Dorian Popa, urmat, de la ora 19, de Spike, iar duminică, de la ora 19, Irina Rimes. Intrarea la toate aceste evenimente va fi liberă pentru toată lumea.

Distribuie informația
Alte știri