O noua alerta! O adolescenta din Ineu a disparut de la domiciliu

O adolescenta este data disparuta de familia ei. Bogdan Maria Izabela are 14 ani si a plecat de acasa, din Ineu, in urma cu 2 zile si nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,50 m inaltime, 50 kg., fata rotunda, ochi negri, par vopsit negru, de lungime medie, purtat desfacut sau cateodata prins in coada, nu are semne particulare.

IMBRACAMINTE: Tricou alb, geaca din piele neagra, colanți galbeni, papuci de plută negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care sa conduca la depistarea minorei sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numarul unic european pentru sesizarea disparitiilor de copii ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri