O nouă avertizare cod galben de furtuni în Bihor. Vezi zonele vizate

ANM a anunţat o nouă alertă de furtuni iminente de la ora 15:00 până la ora 16:00 pentru Bihor. Se vor semnala: frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de averse care vor depăşi local 20…25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vantului.

Vizate sunt localitatile: Salonta, Beiuș, Aleșd, Ștei, Tinca, Dobrești, Batăr, Bratca, Buntești, Brusturi, Vadu Crișului, Ciumeghiu, Borod, Ceica, Șuncuiuș, Aștileu, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiș, Lunca, Drăgănești, Avram Iancu, Cociuba Mare, Rieni, Șoimi, Remetea, Vașcău, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Tulca, Olcea, Câmpani, Măgești, Curățele, Lăzăreni, Roșia, Budureasa, Uileacu de Beiuș, Cărpinet, Drăgești, Vârciorog, Răbăgani, Nucet, Husasău de Tinca, Tărcaia, Căbești, Căpâlna, Lazuri de Beiuș, Mădăraș, Criștioru de Jos, Pocola, Sâmbăta, Mădăras; dar si zona de munte a Bihorului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri