O nouă campanie de colectare a deșeurilor periculoase și voluminoase în Oradea

Timp de două săptămâni, între 22 august și 2 septembrie, operatorul de salubrizare RER Vest va desfășura o nouă campanie de colectare a deșeurilor periculoase și voluminoase pe raza municipiului Oradea.

Ridicarea deșeurilor se va face pe baza unei programări la numărul de telefon 0751.306.526, iar orădenii trebuie să dea detalii despre tipul de deșeu, volumul și cantitatea acestuia. Cei interesați se vor putea programa telefonic de luni până vineri, între orele 08:30- 15:30.

”Specificăm că vom colecta separat deșeurile voluminoase de cele periculoase, vineri fiind ziua programată pentru colectarea deșeurilor periculoase. Astfel, dacă vor fi orădeni care vor dori să arunce atât deșeuri periculoase, cât și voluminoase, ridicările vor fi programate în zile diferite.”, a transmis RER Vest.

Orădenii trebuie sa stie că, în afara perioadelor în care se desfășoară campaniile de colectare ale RER VEST, au posibilitatea de a duce deșeuri voluminoase și periculoase în cele două puncte de colectare deschise în colaborare cu Primăria Oradea, situate pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri