O nouă campanie de vânzare a abonamentelor pentru meciurile echipei FC Bihor, la stadion!

Având în vedere numărul crescut de solicitări al suporterilor cu privire la achiziţionarea abonamentelor cu bani cash, clubul FC Bihor Oradea organizează din nou, săptămâna aceasta, de miercuri până vineri, în intervalul orar 14 – 19, o nouă campanie de vânzare a abonamentelor pentru sezonul competiţional 2023-2024, la stadion.

Astfel, cei care vor să achiziţioneze abonamentele cu bani cash sau nu au posibilitatea online, sunt aşteptaţi miercuri, joi şi vineri, în intervalul orar 14 – 19, la Stadionul „Iuliu Bodola”.
Abonamentele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului, la intrarea pe la Poarta 3.

Tarifele abonamentelor FC Bihor Oradea pentru sezonul competiţional 2023-2024 sunt următoarele:
– 100 lei pentru un abonament obişnuit
– 1000 lei pentru abonamentul „membru suporter”

Abonamentul obişnuit include şi meciurile din Cupa României, iar cei care achiziţionează abonamente „membru suporter” devin membri oficiali ai clubului. Aceştia vor primi şi un tricou personalizat şi o eşarfă în culorile clubului.

Clubul FC Bihor Oradea mulţumeşte suporterilor pentru interesul acordat echipei în ultimele zile şi îi aşteaptă pe întreaga durată a sezonului alături de formaţia „roş-albastră”!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri