O nouă ediție a expoziției anuale „Imagini în dialog”, la Muzeul Orașului Oradea

Artiștii plastici orădeni, care sunt în același timp și cadre didactice în domeniul artelor frumoase, expun în Cetatea Oradea. Vernisajul expoziției anuale „Imagini în dialog” va avea loc la data de 26 iunie 2024, ora 16:00, la Muzeul Orașului Oradea.

„După cum o afirmă și numele, obiectivele proiectului sunt, în primul rând, legate de dezvoltarea și consolidarea unui dialog în orizontul artelor vizuale atât în ceea ce privește relaționarea interumană cât și în ceea ce privește colaborarea instituțională. Având în vizor creațiile artistice ale cadrelor didactice, intenția lansată prin intermediul proiectului vizează, în primul rând, o bună comunicare între profesorii a căror dimensiune vocațională și de creație personală este esențială în procesul educativ dar și o bună comunicare între aceștia și elevi, studenți, părinți și întregul context cultural local”, explică conf. univ. dr. Teofil Știop, directorul Departamentului de Arte Plastice al Facultății de Arte a Universității din Oradea.

Lansat în anul 2014, la inițiativa conducerii Departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte din Oradea și derulat în parteneriat cu Liceul de Arte din Oradea și cu Muzeul Țării Crișurilor, proiectul „Imagini în dialog” s-a impus deja ca un loc al „dialogului” între creatorii de frumos și iubitorii artelor plastice.

Expoziția este deschisă între 26 iunie și 12 iulie 2024.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri