O nouă ediție a Festivalului Open Studio Act, în august, la Oradea

Cea de-a doua ediție a Festivalului Open Studio Act va avea loc în perioada 23-27 august 2017 la sediul din Oradea, str. Crinului, nr. 2 ( în curte la Kosher).

Trei spectacole de teatru independent din țară vor fi invitate și se va lansa un proiect experimental în parteneriat cu Universitatea de Arte din Târgu Mureș și Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde studenți de la actorie și regie vor realiza două spectacole inedite pentru publicul orădean, sub denumirea de VISE. Vor fi producții originale cu o durată fixă (7 min. 38 sec.).

Studio Act va deschide festivalul cu o nouă premieră, „Poveste din Transilvania” de George Ștefan, regia Andi Gherghe, un spectacol bilingv realizat cu actori români și maghiari. De asemenea, în fiecare seară de festival vor fi prezentate publicului orădean producții teatrale premiate din zona independentă .

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri