O nouă ediţie a Seratelor cu Bijuterii Muzicale

Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” va găzdui marţi, 27 martie, de la ora 18.00, o nouă ediţie a Seratelor cu Bijuterii Muzicale. Publicul este invitat să audieze ciclul de miniaturi pentru vioară și pian ale compozitorul rus César Antonovich Cui, intitulat Kaleidoscope, op. 50.

Interpretarea aparține violonistei Andrada Ciupeiu – asist. univ. dr. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. la Școala doctorală interdisciplinară a Universității Transilvania din Brașov – și pianistei Ana Ruth Maior – asist. univ. drd. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. a Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

Biletele, cu prețul între 3 și 6 lei, se pot achiziționa de la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri