O nouă ediţie a Serbărilor Zăpezii în staţiunea Vârtop din Apuseni

Iubitorii sporturilor de iarnã vor avea parte la sfârşit de săptămână de competiții de schi și snowboard în cadrul ediţiei din acest an a Serbărilor Zăpezii de la Vârtop – Arieşeni.

Organizatorii le-au pregătit turiştilor concursuri, dar şi concerte de muzică uşoară şi populară. Evenimentul sprijinit de către Consiliul Județean Bihor, prin Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” va debuta vineri, 16 februarie, la ora 17, iar programul de sâmbătă se va încheia cu o coborâre cu torțe a salvamontiștilor și cu un foc de artificii.

Printre cei care vor susţine concerte la baza pârtiei Piatra Grăitoare se numără Alex Velea, Adi Sîna, dar şi artişti locali Daria Oprea, Ina Rus, 4 Ever Young, Retro Party Band și Jessie Baneș. Ultima zi de weekend este adresată, în special, celor care iubesc folclorul și muzica tradițională. Vor urca pe scenă Zestrea Buduresii, Octavian Blaga, Șogorițele Lia Bereș și Elena Șerb, Sânziana Toader, Simona Brișcan, Vlăduța Lupău și Diana Selagea. Programul artistic se va încheia înainte de ora 14.30.

Distribuie informația
Alte știri