O nouă ediție a taberei MASH 2022, în zona turistică Padiș -Glăvoiu

In perioada 5 – 12 august 2022, în zona turistică Padiș -Glăvoiu, va avea loc tabăra MASH 2022 (Medical Adventure School in Holiday) organizată de: Asociația SARTISS, în parteneriat cu Serviciul Județean Salvamont Salvaspeo Bihor, SMURD Bihor, Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea și Consiliul Național Român de Resuscitare, organizează o nouă ediție a taberi MASH (Medical Adventure School in Holiday).

Ajunsă la cea de-a 27-a ediţie, tabăra MASH este destinată studenților Facultăților de Medicină dar și tuturor celor care, pe lângă cunoștințele de bază dobândite în cadrul formelor de pregătire de bază, își doresc și alte cunoștințe sau descoperirea unor noi abilități legate de gestionarea situațiilor de urgență survenite în medii speciale.

Prin acest gen de activități Asociația SARTISS își propune ca, împreună cu profesioniștii serviciilor de urgență din Bihor, să ofere unor tineri, viitori specialiști ai situațiilor de urgență, posibilitatea de a se expune unor situații de urgență speciale într-un mediu controlat dar totuși dinamic care să îi ajute să își descopere propriile resurse pe care apoi să le valorifice în funcție de domeniul care le va atrage atenția.

„Toate aceste elemente au determinat o nouă reorganizare a temelor activităților care se vor desfășura pe parcursul celor șase zile, astfel încât dinamica situațiilor de urgență să se regăsească cât mai bine în informațiile transmise participanților”, a spus dr. Hadrian Borcea, președintele SARTISS și medic șef la UPU – SMURD Oradea.

Alte știri