O noua editie a Zilelor Orasului Alesd. Debuteaza, sambata, 19 august

Zilele Orasului Alesd se desfasoara, in premiera, pe un nou amplasament. E vorba de Arena Sportiva din orasul bihorean.

Prima zi intitulata “Zilele Sportului Alesdean in memoria Catalin Manoiu” va debuta la ora 10:00 cu competitii sportive: atletism, fotbal, tenis de masa, sah, table, cruce, tenis cu piciorul, ciclism “Turul Piatra Soimului” , dar si un program artistic sustinut de : Grupul vocal “Traian Mosoiu”, Ansamblul folcloric “Mosut” Vadu Crisului, Metaphoric, Trupa de teatru “ARTX” Oradea, Alexandra Pelbat, Grupul de dansuri “Mladite Alesdene”, Grupul de dansuri populare “Poleanka”, Madalina Ilea, Ansamblul folcloric “Auseana”.

Ziua de duminica, 20 august,  va debuta cu un concurs intitulat“Ceaunul cu bunatati” la care vor participa reprezentanti ai institutiilor din oras.

Nu vor lipsi demonstratiile de karate si de tras cu arcul, precum si momentele artistice prezentate de Nicoleta si Marius Stef, Ansamblul folcloric “Datina”, Ansamblul folcloric “Palisada” impreună cu solista Ina Rus, Ansamblul folcloric “Vergelul”, TINU VERESEZAN, NOAPTEA TARZIU IRIS. Evenimentul se va incheia cu focuri de artificii.

Pe parcursul celor doua zile se vor organiza un mini-muzeu in aer liber si un stand de promovare turistica.

Distribuie informația
Alte știri