O nouă ediție Gala Comunității Bihorene, la Oradea

În data de 10 decembrie 2019, la Oradea, va avea loc Gala Comunității Bihorene, un eveniment care s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în comunitatea locală.

„Aveți în minte voluntari care ar merita o îmbrățișare și o mulțumire? Cunoaşteţi proiecte, echipe sau ONG-uri care merită aduse în lumina reflectoarelor? Aveți cunoștință de oameni care pun pasiune în munca lor și susțin excelența prin propriul exemplu? Ei sunt cei pe care dorim să îi vedem pe scenă la Gala Comunității Bihorene”, anunță reprezentanții Fundației Comunitare Oradea, organizatorii evenimentului.

Anul acesta se vor acorda următoarele premii: „Liderul” care schimbă lumea – la această secțiune se încadrează acele persoane care, prin viziune, pasiune, crez și dedicare au reușit să mobilizeze, să îndrume, să inspire și să schimbe comunități, devenind adevărate modele de viață acolo unde trăiesc; „Voluntarul” anului – voluntarii oferă darurile cele mai prețioase – timpul lor personal, eforturile susținute, pasiunea și devotamentul lor. Prin implicarea lor, întreaga comunitate are de câștigat; „Echipa” anului – la această categorie se încadrează grupuri mai mari sau mai mici, formate din oameni care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru probleme din comunitate; „Excelenţă” în meserie – la această categorie se încadrează acele persoane care pun pasiune în munca lor și care susțin excelența prin exemplul personal. Este vorba atât despre angajați din sistemul public, cât și din cel privat; „Proiectul” anului – această categorie se adresează proiectelor derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate, indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.; ONG-ul anului – această categorie se adresează organizațiilor non-profit care au produs un impact major și vizibil în comunitatea din care fac parte, prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat; „Promotor” al culturii și artei – categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor și care merită aprecierea noastră pentru impactul activităților realizate; „Promotor” al excelenței școlare – această categorie are ca scop nominalizarea oricui s-a axat pe promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice şi a meritocrației.

Nominalizările pot fi făcute până în data de 1 decembrie 2019, formularul de nominalizare fiind accesibil pe site-ul https://fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/gala-comunitatii-bihorene.html

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri