O nouă fabrică se deschide în Oradea. Compania face sute de angajări

La aniversarea a 25 de ani de activitate neîntreruptă, compania Valtryp se extinde: deschide o nouă fabrică, îşi măreşte capacitatea de producţie şi numărul de angajaţi, pe care îi specializează şi cărora le oferă contracte de muncă stabile, precum și numeroase facilități.

Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 7000 mp, iar compania îşi creşte numărul de angajaţi, de la 140 în prezent, până la 400-600 de persoane. Recrutarea de personal a început deja, iar la vechiul sediu sunt școlarizate mai multe persoane de către specialiștii din domeniu.

Angajatorul oferă locuri de muncă sigure, având deja contracte semnate pe mai mulţi ani cu colaboratori internaționali din domeniul automotive.

Compania Valtryp facilitează transportul angajaților din afara Oradiei cu mașini proprii și în viitor copiii acestora vor beneficia de o grădiniță, care urmează să funcționeze în apropierea noii fabrici, astfel încât programele de lucru ale părinților să se sincronizeze cu cele ale micuţilor.

Valtryp – lecţie de succes

Compania, înfiinţată în 1995, este prima din ţară cu capital 100% românesc, în domeniul automotive. Valtryp fabrică accesorii şi piese pentru autovehicule printr-un proces de producţie preponderent manual. Activitatea principală este îmbrăcarea volanelor în piele sau lemn și piele, a mânerelor pentru schimbătoare de viteză, a huselor scaunelor și a tapiţeriei auto.

Calitatea, punctualitatea, preţul bun şi seriozitatea sunt punctele noastre forte. Prin exemplul nostru dorim să încurajăm antreprenorii români, firmele mici şi mijlocii şi să arătăm faptul că şi companiile româneşti, cu unici acţionari, pot reuşi atât pe piaţa internaţională, cât şi pe cea naţională”, precizează directorul general Valeriu Trip.

Inaugurarea noului sediu are loc în Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea, vineri, 18 octombrie, ora 12, strada Anghel Saligny nr. 12.

Distribuie informația
Alte știri