O noua incercare de deblocare a crizei din forul alesilor bihoreni, miercuri, 27 septembrie. VIDEO

Va fi mandat noul consilier judetean de la PSD sau nu ? Aceasta-i intrebarea. Raspunsul se va afla, miercuri, 27 septembrie, cand e convocata noua sedinta a alesilor judeteni.

La precedenta, de saptamana trecuta, liberalii au absentat in corpore, si nefiind indeplinit cvorumul necesar, intrunirea a fost anulata. In aceste conditii, profesorul Adrian Szatmari, directorul Liceului Tehnologic din Salonta, membru PSD Bihor nu a putut fi mandatat. El urma sa o inlocuiasca pe Ana Maria Tiron, recent exclusa din partid, care astfel si-a pierdut calitatea de ales judetean.

De aceea, in acest moment, raportul de forte indica egalitate la 17 intre gruparea PSD-UDMR-ALDE si liberali, in forul alesilor judeteni. Situatia se va schimba insa miercuri, 27 decembrie, spune liderul social-democrat, Ioan Mang. El crede ca alesii PNL se vor prezenta la sedinta convocata , iar mandatul lui Adrian Szatmari va fi validat.

In caz contrar, se va considera atitudinea liberalilor drept incalcare flagranta a legii prin abuz in functie, iar social-democratii isi rezerva dreptul de-a se adresa instantei.

 

Distribuie informația
Alte știri