O nouă înfățișare, prietenoasă și veselă a Centrului de Îngrijire de Zi pentru copii din Oradea

Cu sprijinul Hornbach România,  Centrul de Îngrijire de Zi pentru copii, situat pe strada Traian Lalescu din Oradea, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială, are o nouă înfățișare, prietenoasă și veselă. Astfel clădirea centrului a fost anvelopată în totalitate, pereții exteriori ai clădirii fiind zugrăviți în culori calde, fiind o încântare pentru copiii care vin zilnic aici, cu mare drag.

Anveloparea clădirii a avut ca scop crearea unui ambient mai sigur și sănătos copiilor care frecventează Centrul de Zi dar și personalului de aici. În acest mod, a fost facilitată protejarea termică a spațiului interior, asigurarea unui climat interior confortabil, realizarea unei stabilități termice necesare limitării oscilațiilor temperaturii, reducând pierderile de căldură către spațiul exterior, oferind copiilor confortul necesar bunei desfășurări a activităților derulate în cadrul centrului.

,,Pe această cale doresc să transmit aprecierea și recunoștința noastră pentru implicarea activă, profesionalismul si promptitudinea celor de la  Hornbach România în acoperirea nevoilor existente la nivelul comunității, în special pentru că au ales să ne sprijine să creștem calitatea serviciilor de educație oferite în cadrul Centrului nostru de Zi pentru copii. Acest proiect face parte dintr-o frumoasă colaborare între DAS Oradea și Hornbach România, colaborare care vine în sprijinul categoriilor de persoane mai puțin norocoase din comunitatea noastră”, a transmis Anca Grama, directorul Direcției de Asistență Socială Oradea.

Misiunea Centrului de Zi este prevenirea abandonului şi a instituţionalizării copiilor, prin asigurarea unor activităţi de îngrijire, educaţie şi nu numai, copiii beneficiind de recreere şi socializare, prin acest proiect ei putându-se bucura de un spațiu sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă. 

Distribuie informația
Alte știri