O noua lectie de viata si un „Complex natural pentru detoxifierea sufletului”, marca Mihai Nesu

Amfiteatrul Bibliotecii Judetene „Gheorghe Sincai” a gazduit miercuri, 22 mai, un eveniment de suflet, la care foarte multi oradeni au tinut sa fie prezenti. Intr-o atmosfera calda s-a vorbit, cu autorul de fata, despre cartea „Complex Natural pentru detoxifierea sufletului”. Volumul, ce include 100 de pastile duhovnicesti, a aparut la Editura „Episcop Nicolae Popovici” cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Sofronie, episcopul Ortodox al Oradiei, cel care vede in Mihai Nesu, adevaratul Erou al zilelor noastre, exemplu pentru noi toti.

Cartea s-a nascut ca un antidot la suferintele care i-au marcat viata fostului mare international. Din 10 mai 2011, cand la un antrenament al echipei sale de atunci FC Utrecht si-a fracturat coloana vertebrala, Mihai Nesu e tintuit in scaunul cu rotile. Asta nu l-a impiedicat sa-si modeleze caracterul si sufletul frumos, in fiecare zi din ultimii 8 ani din noua sa viata. Mihai este convins ca suferinta reprezinta unul dintre cei mai buni dascali, iar cele 100 de citate preferate pe care le-a strans in volum l-au intarit si i-au aratat drumul pe care-l are de facut.

Volumul va putea fi achizitionat la pretul de 29 lei, iar profitul obtinut in urma vanzarii va fi donat integral Fundatiei Mihai Nesu, care in anul 2015 a infiintat Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii „Sfantul Nectarie” in Oradea, unde 130 copii fac terapii constant, in regim caritabil. Cartile vor fi disponibile in curand, online, pe site-ul Fundatiei Mihai Nesu, la magazinul Diecezana al Episcopiei Ortodoxe din Oradea, la Magazinul Manastirii Sfanta Cruce din Oradea si in alte locuri care vor fi anuntate pe parcurs.

Distribuie informația

Alte știri