O nouă lovitură pentru Marcel Pușcaș! DNA cere arestarea soției lui

Direcția Națională Anticorupție a cerut joi, 17 mai arestarea preventivă a judecătoarei Elena Burlan Pușcaș pentru luare de mită.

Căsătorită din anul 2014 cu fostul fotbalist din Oradea, Marcel Pușcaș, judecătoarea Burlan este acuzată că a primit 50.000 de euro de la patru inculpați într-un dosar pe care aceasta îl judeca, în schimbul lăsării acestora în libertate sub control judiciar. Ulterior, ea a le-a dat acuzaților pedepse cu suspendare, decizie care la instanța superioară a fost înlocuită cu închisoarea.

Elena Burlan Puscaș este cea care, în calitate de judecător de drepturi și libertăți, a dispus arestarea preventivă a celor doi angajați ai „Black Cube”, David Geclowicz și Ron Weiner, prinși în România și acuzați că ar fi avut ca misiune spionarea Laurei Koveși, conform qmagazine.ro.

Cu putin timp in urma, Marcel Puşcaş a ocupat locul al treilea în cursa pentru şefia FRF, cu doar opt voturi, fiind devansat de Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu. Imediat după ce a pierdut alegerile, oradeanul a declarat că este ultima lui zi în fotbalul românesc, sugerând că îşi va da demisia din funcţia pe care o ocupă acum, director de dezvoltare în cadrul FRF.

Foto: qmagazine.ro

Distribuie informația
Alte știri