O nouă lovitură! Tichete pentru copiii care fac sport de performanță, amânate pentru 2024, deşi preşedintele a promulgat legea

Legea prin care sunt introduse „tichetele de sportiv” pentru a acoperi cheltuieli în practicarea sportului de performanţă de către copii şi juniori a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Practic, de la 1 ianuarie, copii au fi trebuit să primească lunar 150 lei.

Elevii primesc o nouă lovitură. Copiii și juniorii legitimați la cluburi sportive şi care practică sportul în mod organizat cu scop de a participa la pregătire, competiții sportive naționale și internaționale oficiale ar fi trebuit să beneficieze lunar de un stimulent financiar prin tichete de sportiv. Ei bine, această măsură nu se va aplica în 2023, fiind amânată pentru 2024.

Este vorba despre tichete valorice de 150 de lei. Banii puteau fi utilizaţi de copii pentru achiziția de articole și echipamente sportive specifice disciplinei sportive practicate, transport între localități, suplimente nutritive sau recuperare medicală.

Distribuie informația
Alte știri