O nouă performanţă pentru Taekwon-do-ul românesc: locul 2 în Europa

Delegația României alcătuită din 46 de sportivi (juniori și seniori), 4 arbitri și 7 antrenori (Master Alexandru Mureșan, Marius Ionicescu, Alin Lăzurca, Dan Goron, Florin Bîrluț, Mihai Hondru, Cosmin Oprescu), a participat în perioada 12 – 15 aprilie 2018 la Campionatul European de Taekwon-do ITF pentru Juniori şi Seniori desfăşurat în Maribor – Slovenia.

La competiție au fost prezenţi reprezentanţi din 30 de țări de pe Bătrânul Continent, 642 sportivi, 50 arbitri și peste 100 de antrenori. După 3 zile de concurs, România a încheiat Campionatul European pe locul 2, cucerind 9 medalii de aur, 6 medalii de argint și 12 medalii de bronz și cinci titluri de campioni europeni.

Pe prima treapta a podiumului au urcat echipele de juniori masculin, seniori feminin, seniori masculin, juniorul – Gergely Akos și senioara- Mihai Adelina.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri