O nouă pistă de alergare în Oradea, în zona străzii Sovata

O nouă pistă de alergare va fi amenajată în Oradea, între strada Sovata și malul Crișului Repede. Aceasta va avea o lungime de 652 de metri și o lățime de 1 metru.

Contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiție „Amenajare pistă de alergare str. Sovata – mal Crișul Repede” a fost semnat, lucrările urmând să fie executate de către SC Drumuri Bihor. Valoarea contractului este de 384.975,14 lei fără TVA, iar durata de execuție este de 5 luni, din care 2 luni proiectare și 3 luni execuție.

Perimetrul delimitat al acesteia are o suprafaţă de 4.795 mp, iar în incinta perimetrului menționat vor fi amenajate terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, filigorii din lemn, bănci, alături de vegetația și copacii existenți. Amplasamentul pistei vizează zona cuprinsă între blocurile C2 și C7 din strada Sovata, delimitată la sud de pista de alergare și la nord de aleea carosabilă (blocuri C5 – C7) și pietonală (blocuri C2-C4).

Pista de alergare va fi încadrată cu bordură mică 10×15 cm pe fundație de beton C12/15 de 10 cm şi va fi drenată pentru prevenirea degradărilor produse de pătrunderea apei în corpul drumului precum și acțiunii îngheț-dezgheț.

Distribuie informația
Alte știri