O nouă promoție de absolvenţi la Școala de Pregătire a  Agenților de Poliție de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea. 240 de tineri subofițeri au depus jurământul

Peste 2.800 de elevi ai școlilor de agenți și subofițeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au absolvit cursurile de pregătire în specialitatea aleasă, aceștia urmând să intre în activitate în următoarea perioadă.

Astfel, peste 1.600 de elevi au absolvit cursurile Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 240 s-au format ca polițiști de frontieră la Școala de Pregătire a  Agenților de Poliție de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, aproape 700 au devenit jandarmi după ce au absolvit Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgășani și „Petru Rareș” – Fălticeni.

De asemenea, la Școala Militară de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești s-au format 295 de viitoare cadre ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, având calificarea de subofițeri de pompieri și protecție civilă.

Distribuie informația
Alte știri