O nouă serie de elevi a Şcolii ”Avram Iancu” Oradea a depus jurământul militar

Foto: crisana.ro

Cei 150 de elevi din seria februarie-decembrie 2020, din cadrul Școlii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”  Oradea, au depus jurământul militar vineri, 29 mai. Este cea de a 31-a serie de elevi a şcolii, care au fost declaraţi admiși în urma susţinerii examenului din sesiunea ianuarie 2020.

Depunerea jurământului militar a avut loc la structurile operative ale poliției de frontieră unde, în prezent, elevii îşi desfășoară stagiul de practică, astfel: Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – 33 elevi; Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – 33 elevi; Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – 26 elevi; Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – 28 elevi; Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighet – 25 elevi; Garda de Coastă – 5 elevi.

Ceremonialul s-a desfășurat sub coordonarea șefilor de structuri teritoriale, în fața drapelului național al României, cu respectarea măsurilor de protecţie impuse de stare de alertă privind prevenirea contaminării cu Covid-19.  În această serie de elevi au fost admiși 128 de băieți și 22 de fete.

Alte știri